Bent u het niet eens met een beslissing?

Advocaat Ziektewet uitkering

U ontvangt een Ziektewet-uitkering en u heeft een beslissing ontvangen over uw uitkering waar u het niet mee eens bent. Of u heeft een Ziektewet-uitkering aangevraagd en deze aanvraag is afgewezen. U wilt weten wat u kunt doen tegen deze beslissing van de uitkeringsinstantie. Een advocaat ziektewet kan u helpen door bezwaar te maken tegen de beslissing. Het intakegesprek is gratis en wij werken Pro Deo. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, telefonisch en per e-mail. Bel 088 629 00 61 en wij helpen u direct.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, telefonisch en per e-mail. Bel 088 629 00 61 en wij helpen u direct.

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering?
Dan zijn uw kosten waarschijnlijk gedekt!

Pro Deo mogelijk

Uw advocaat kijkt altijd of u in aanmerking komt voor een pro deo behandeling van uw zaak.

Snel & Eenvoudig

Wij verzorgen uw bezwaar snel en eenvoudig tegen de uitkeringsinstantie.

Gratis intake

Uitkering Advocaat is 7 dagen per week bereikbaar. Ook ’s avonds en in het weekend!

Advocaat bij ziektewet uitkeringen

Als u door ziekte niet kunt werken, en u maakt geen aanspraak op doorbetaling van loon van uw werkgever, dan heeft u mogelijk recht op een Ziektewet-uitkering. Nadat u een Ziektewet-uitkering aanvraagt neemt de uitkeringsinstantie een beslissing over het toewijzen van de uitkering. Het kan zijn dat de aanvraag wordt afgewezen.

Ook als u al een Ziektewet-uitkering ontvangt kunt u een beslissing ontvangen waar u het niet mee eens bent. De uitkering wordt bijvoorbeeld verlaagd of stopgezet. In dat geval kan een advocaat ziektewet u helpen bij het opstellen van een bezwaarschrift. Neem daarom direct contact met ons op als u het niet eens bent met de beslissing over uw Ziektewet-uitkering.. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, telefonisch en per e-mail.

Advocaat ziektewet

Een advocaat ziektewet staat u bij als u problemen heeft met uw Ziektewet-uitkering:

 • De aanvraag voor een Ziektewet-uitkering is afgewezen.
 • U ontvangt de beslissing dat uw Ziektewet-uitkering wordt stopgezet.
 • U ontvangt de beslissing dat uw Ziektewet-uitkering wordt teruggevorderd.
 • U wordt verdacht van uitkeringsfraude.

De advocaat is op de hoogte van actuele wet- en regelgeving over de Ziektewet en hij weet welke argumenten succesvol kunnen zijn in een bezwaar- of beroepschrift. Deze advocaat kan bezwaar maken tegen de beslissing, in beroep gaan en u adviseren als er een onderzoek loopt omdat u verdacht wordt van uitkeringsfraude.

Bent u ziek geworden? Neem dan nooit zelf ontslag! In dat geval kan het UWV een Ziektewet-uitkering weigeren!

Wacht niet tot de bezwaartermijn is verlopen. De juristen van de intakebalie geven u een eerste gratis advies. Neem direct contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, telefonisch en per e-mail. Bel 088 629 00 61 en wij helpen u direct.

Pro deo advocaat

In uitkeringszaken werken veel advocaten ook op basis van een toevoeging, pro deo dus. U betaalt dan een eigen bijdrage die afhankelijk is van uw inkomen, maar alle andere kosten worden door de overheid betaald. Uw advocaat regelt de toevoeging voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Neem bij vragen direct contact met ons op.

7 dagen per week bereikbaar:

Maandag:  08:00 – 18:00 uur
Dinsdag:  08:00 – 18:00 uur
Woensdag:  08:00 – 18:00 uur
Donderdag:  08:00 – 18:00 uur
Vrijdag:  08:00 – 18:00 uur
Zaterdag:  09:00 – 17:00 uur
Zondag:  12:00 – 16:00 uur

Bezwaar indienen door uitkering advocaat

Als u een beslissing van uw uitkeringsinstantie ontvangt, bijvoorbeeld de gemeente of het UWV, dan kunt u bezwaar indienen als u het niet eens bent met de beslissing.

Als u een bezwaarschrift indient is het belangrijk dat u zich houdt aan de vereisten die worden gesteld door de wet. Die gaan bijvoorbeeld over de ondertekening en de datering van het bezwaarschrift. Ook dient het bezwaarschrift ingediend te zijn binnen de bezwaartermijn. Deze termijn staat vermeld op de beslissing die u heeft ontvangen.

In het bezwaarschrift geeft u aan met welke beslissing u het niet eens bent en waarom u het niet eens bent met de genomen beslissing. Het is belangrijk dat u onderbouwt waarom de uitkeringsinstantie de beslissing moet herzien. Een uitkering advocaat helpt u bij het opstellen en indienen van het bezwaarschrift. Onze advocaten zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en kunnen goed onderbouwen waarom de beslissing moet worden aangepast. Neem direct contact op met ons op voor een gratis analyse van de beslissing over uw uitkering. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, telefonisch en per e-mail. Bel 088 629 00 61 en wij helpen u direct.

Centraal nummer

Uitkering Advocaat is een landelijk netwerk. U kunt ons bereiken via het centrale nummer: 088 – 629 00 61 Aan dit nummer zijn geen hoge kosten verbonden. U betaalt het lokale tarief.

MAAK BEZWAAR

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Uitkering Advocaat is een landelijk netwerk. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf: 088 - 629 00 61.

  Voeg eventueel relevante documenten toe.

  Wij staan u bij in uw bezwaar tegen de volgende instanties:

  Bezwaar tegen uitkeringsinstanties door heel Nederland

  Vestigingen: Almelo, Almere (2), Amsterdam (3), Appingedam, Arnhem, Badhoevedorp, Breda, Capelle aan den IJssel (2), Den Haag, Eindhoven, Emmen, Geleen, Groningen, Haarlem, Hoogezand, Katwijk, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam (4), Sittard, Utrecht, Winschoten, Zaandam, Zeist.

  Bezwaar maken tegen gemeente of UWV?

  Wij helpen u direct. Ook als u spoed heeft en zo snel mogelijk bezwaar moet maken. De termijnen zijn kort, wij helpen u snel.

  Bel gratis met onze intakebalie:

  088 - 629 00 61

  Wij werken landelijk. U kunt bezwaar maken bij elke instantie door heel Nederland. Onze advocaten kunnen de meeste procedures schriftelijk afhandelen.

  Wij staan u bij in uw bezwaar tegen de volgende instanties:

  Centraal nummer

  Uitkering Advocaat is een landelijk netwerk. U kunt ons bereiken via het centrale nummer: 088 - 629 00 61 Aan dit nummer zijn geen hoge kosten verbonden. U betaalt het lokale tarief.

  MAAK BEZWAAR

  Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Uitkering Advocaat is een landelijk netwerk. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf: 088 - 629 00 61.

   Voeg eventueel relevante documenten toe.