Bent u het niet eens met een beslissing?

Probleem met uw uitkering?

U heeft een probleem met uw uitkering. De aanvraag om een uitkering is afgewezen, uw uitkering wordt stopgezet of het bedrag dat u ontvangt wordt verlaagd. Daarom wilt u weten wat u kunt doen. Wij leggen uit welke stappen u kunt zetten bij uitkering problemen. Wilt u advies op maat over uw situatie? Neem dan direct contact met ons op. De juristen van de intakebalie geven u een eerste gratis advies.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, telefonisch en per e-mail. Bel 088 629 00 61 en wij helpen u direct.

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering?
Dan zijn uw kosten waarschijnlijk gedekt!

Pro Deo mogelijk

Uw advocaat kijkt altijd of u in aanmerking komt voor een pro deo behandeling van uw zaak.

Snel & Eenvoudig

Wij verzorgen uw bezwaar snel en eenvoudig tegen de uitkeringsinstantie.

Gratis intake

Uitkering Advocaat is 7 dagen per week bereikbaar. Ook ’s avonds en in het weekend!

Laat een advocaat u helpen

 

Als u een uitkering aanvraagt of een uitkering ontvangt dan kunt u te maken krijgen met een probleem met uw uitkering. In dat geval is het van belang dat u snel actie onderneemt. Tegen beslissingen van uw uitkeringsinstantie kunt u bezwaar indienen. Met het bezwaarschrift maakt u kenbaar dat u het niet eens bent met de beslissing en u verzoekt de uitkeringsinstantie om een de beslissing te herzien. Hiervoor heeft u beperkte tijd: in de meeste gevallen is de bezwaartermijn zes weken. Daarna is de beslissing definitief geworden.

Wij raden u daarom aan om zo snel mogelijk in actie te komen. Neem contact op met Uitkering advocaat voor gratis advies over uw situatie. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, telefonisch en per e-mail. Bel 088 629 00 61 en wij helpen u direct.

Probleem met uitkering

Er zijn veel redenen waarom u een probleem met de uitkering kunt hebben, bijvoorbeeld:

 • Uw aanvraag voor een uitkering is afgewezen.
 • De Sociale Recherche van de gemeente stelt een onderzoek in omdat het vermoeden bestaat dat u geen recht op bijstand meer heeft.
 • Uw uitkering is opgeschort.
 • Uw uitkering wordt beëindigd.

Een probleem met de uitkering hebben kan heel ingrijpend zijn. Wellicht heeft u niet meer voldoende geld om in uw levensonderhoud te voorzien. Daarom is het belangrijk dat u snel actie onderneemt tegen het besluit van uw uitkeringsinstantie. Een advocaat uitkeringen helpt u bij het opstellen van een bezwaarschrift. Hij zorgt ervoor dat u de juiste bezwaargronden aanvoert. Ook weet hij aan welke vereisten het bezwaarschrift moet voldoen.

De advocaat uitkeringen helpt u bij het probleem met uw uitkering. Wilt u advies over uw situatie of zoekt u een advocaat? Wacht niet tot de bezwaartermijn voorbij is. Wij helpen graag met het maken van bezwaar bij de uitkeringsinstantie, bijvoorbeeld het UWV (link: UWV bezwaar maken). Neem daarom direct contact met ons op. De juristen van de intakebalie geven u een eerste gratis advies. Neem direct contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, telefonisch en per e-mail. Bel 088 629 00 61 en wij helpen u direct.

Pro deo advocaat uitkeringen

In uitkeringszaken werken veel advocaten ook op basis van een toevoeging, pro deo dus. U betaalt dan een eigen bijdrage die afhankelijk is van uw inkomen, maar alle andere kosten worden door de overheid betaald. Uw advocaat regelt de toevoeging voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Neem bij vragen direct contact met ons op.

7 dagen per week bereikbaar:

Maandag:  08:00 – 20:00 uur
Dinsdag:  08:00 – 20:00 uur
Woensdag:  08:00 – 20:00 uur
Donderdag:  08:00 – 20:00 uur
Vrijdag:  08:00 – 18:00 uur
Zaterdag:  12:00 – 16:00 uur
Zondag:  12:00 – 16:00 uur

Bezwaar indienen door uitkering advocaat

Als u een beslissing van uw uitkeringsinstantie ontvangt, bijvoorbeeld de gemeente of het UWV, dan kunt u bezwaar indienen als u het niet eens bent met de beslissing.

Als u een bezwaarschrift indient is het belangrijk dat u zich houdt aan de vereisten die worden gesteld door de wet. Die gaan bijvoorbeeld over de ondertekening en de datering van het bezwaarschrift. Ook dient het bezwaarschrift ingediend te zijn binnen de bezwaartermijn. Deze termijn staat vermeld op de beslissing die u heeft ontvangen.

In het bezwaarschrift geeft u aan met welke beslissing u het niet eens bent en waarom u het niet eens bent met de genomen beslissing. Het is belangrijk dat u onderbouwt waarom de uitkeringsinstantie de beslissing moet herzien. Een uitkering advocaat helpt u bij het opstellen en indienen van het bezwaarschrift. Onze advocaten zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en kunnen goed onderbouwen waarom de beslissing moet worden aangepast. Neem direct contact op met ons op voor een gratis analyse van de beslissing over uw uitkering. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, telefonisch en per e-mail. Bel 088 629 00 61 en wij helpen u direct.

Centraal nummer

Uitkering Advocaat is een landelijk netwerk. U kunt ons bereiken via het centrale nummer: 088 – 629 00 61 Aan dit nummer zijn geen hoge kosten verbonden. U betaalt het lokale tarief.

MAAK BEZWAAR

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Uitkering Advocaat is een landelijk netwerk. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf: 088 - 629 00 61.

  Voeg eventueel relevante documenten toe.

  Wij staan u bij in uw bezwaar tegen de volgende instanties:

  Bezwaar tegen uitkeringsinstanties door heel Nederland

  Vestigingen: Almelo, Almere (2), Amsterdam (3), Appingedam, Arnhem, Badhoevedorp, Breda, Capelle aan den IJssel (2), Den Haag, Eindhoven, Emmen, Geleen, Groningen, Haarlem, Hoogezand, Katwijk, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam (4), Sittard, Utrecht, Winschoten, Zaandam, Zeist.

  Bezwaar maken tegen gemeente of UWV?

  Wij helpen u direct. Ook als u spoed heeft en zo snel mogelijk bezwaar moet maken. De termijnen zijn kort, wij helpen u snel.

  Bel gratis met onze intakebalie:

  088 - 629 00 61

  Wij werken landelijk. U kunt bezwaar maken bij elke instantie door heel Nederland. Onze advocaten kunnen de meeste procedures schriftelijk afhandelen.

  Wij staan u bij in uw bezwaar tegen de volgende instanties:

  Centraal nummer

  Uitkering Advocaat is een landelijk netwerk. U kunt ons bereiken via het centrale nummer: 088 - 629 00 61 Aan dit nummer zijn geen hoge kosten verbonden. U betaalt het lokale tarief.

  MAAK BEZWAAR

  Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Uitkering Advocaat is een landelijk netwerk. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf: 088 - 629 00 61.

   Voeg eventueel relevante documenten toe.

   Direct contact met een jurist?