Bent u het niet eens met een beslissing?

Uitkering Advocaat

Als u een uitkering ontvangt dan kan het gebeuren dat de uitkeringsinstantie een beslissing neemt waar u het niet mee eens bent. Deze beslissing kan zijn dat u een boete moet betalen, een deel van de uitkering wordt teruggevorderd of de uitkering wordt beëindigd. U bent het niet eens met de beslissing en u wilt bezwaar maken. Daarom wilt u weten wat een uitkering advocaat voor u kan betekenen. Wij leggen uit wat een advocaat uitkering doet en waarmee hij u kan helpen.

Heeft u een beslissing ontvangen over uw uitkering waar u het niet mee eens bent, bijvoorbeeld omdat uw bijstandsuitkering wordt stopgezet? Wacht niet te lang met stappen ondernemen en neem direct contact op met een uitkering advocaat. Het intakegesprek is gratis en wij werken Pro Deo. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, telefonisch en per e-mail.

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering?
Dan zijn uw kosten waarschijnlijk gedekt!

Pro Deo mogelijk

Uw advocaat kijkt altijd of u in aanmerking komt voor een pro deo behandeling van uw zaak.

Snel & Eenvoudig

Wij verzorgen uw bezwaar snel en eenvoudig tegen de uitkeringsinstantie.

Gratis intake

Uitkering Advocaat is 7 dagen per week bereikbaar. Ook ’s avonds en in het weekend!

Advocaat bij uitkeringissues

Onze uitkering advocaten zijn zeer ervaren en ze zijn op de hoogte van de actuele regelgeving. Zij staan u bij als u bezwaar wilt maken (link: UWV bezwaar maken), een probleem heeft met uw uitkering (link: probleem met uitkering),  een beroepschrift wilt indienen, in hoger beroep wilt gaan of een uitkering wilt aanvragen.

Bezwaartermijnen

Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt als u een beslissing over uw uitkering heeft ontvangen, u heeft namelijk maar een aantal weken de tijd om bezwaar te maken. Bijvoorbeeld als uw uitkering is afgewezen (link: Uitkering afgewezen), uw uitkering wordt beëindigd of u wordt verdacht van uitkeringsfraude.

Bel gratis met onze intakebalie:

088 – 629 00 61

Wij helpen u direct!

Neem contact op voor een gratis intakegesprek. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, telefonisch en per e-mail. Bel ons op 088 -374 79 27 of laat uw gegevens achter via deze website en wij bellen u terug. Wij helpen u direct. Ook als u spoed heeft en zo snel mogelijk bezwaar moet maken. De termijnen zijn kort, wij helpen u snel.

7 dagen per week bereikbaar:

Maandag:  08:00 – 18:00 uur
Dinsdag:  08:00 – 18:00 uur
Woensdag:  08:00 – 18:00 uur
Donderdag:  08:00 – 18:00 uur
Vrijdag:  08:00 – 18:00 uur
Zaterdag:  09:00 – 17:00 uur
Zondag:  12:00 – 16:00 uur

Bezwaar indienen door uitkering advocaat

Als u een beslissing van uw uitkeringsinstantie ontvangt, bijvoorbeeld de gemeente of het UWV, dan kunt u bezwaar indienen als u het niet eens bent met de beslissing.

Als u een bezwaarschrift indient is het belangrijk dat u zich houdt aan de vereisten die worden gesteld door de wet. Die gaan bijvoorbeeld over de ondertekening en de datering van het bezwaarschrift. Ook dient het bezwaarschrift ingediend te zijn binnen de bezwaartermijn. Deze termijn staat vermeld op de beslissing die u heeft ontvangen.

In het bezwaarschrift geeft u aan met welke beslissing u het niet eens bent en waarom u het niet eens bent met de genomen beslissing. Het is belangrijk dat u onderbouwt waarom de uitkeringsinstantie de beslissing moet herzien. Een uitkering advocaat helpt u bij het opstellen en indienen van het bezwaarschrift. Onze advocaten zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en kunnen goed onderbouwen waarom de beslissing moet worden aangepast. Neem direct contact op met ons op voor een gratis analyse van de beslissing over uw uitkering. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, telefonisch en per e-mail. Bel 088 629 00 61 en wij helpen u direct.

Centraal nummer

Uitkering Advocaat is een landelijk netwerk. U kunt ons bereiken via het centrale nummer: 088 – 629 00 61 Aan dit nummer zijn geen hoge kosten verbonden. U betaalt het lokale tarief.

MAAK BEZWAAR

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Uitkering Advocaat is een landelijk netwerk. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf: 088 - 629 00 61.

  Voeg eventueel relevante documenten toe.

  Wij staan u bij in uw bezwaar tegen de volgende instanties:

  Bezwaar tegen uitkeringsinstanties door heel Nederland

  Vestigingen: Almelo, Almere (2), Amsterdam (3), Appingedam, Arnhem, Badhoevedorp, Breda, Capelle aan den IJssel (2), Den Haag, Eindhoven, Emmen, Geleen, Groningen, Haarlem, Hoogezand, Katwijk, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam (4), Sittard, Utrecht, Winschoten, Zaandam, Zeist.

  Bezwaar maken tegen gemeente of UWV?

  Wij helpen u direct. Ook als u spoed heeft en zo snel mogelijk bezwaar moet maken. De termijnen zijn kort, wij helpen u snel.

  Bel gratis met onze intakebalie:

  088 - 629 00 61

  Wij werken landelijk. U kunt bezwaar maken bij elke instantie door heel Nederland. Onze advocaten kunnen de meeste procedures schriftelijk afhandelen.

  Wij staan u bij in uw bezwaar tegen de volgende instanties:

  Centraal nummer

  Uitkering Advocaat is een landelijk netwerk. U kunt ons bereiken via het centrale nummer: 088 - 629 00 61 Aan dit nummer zijn geen hoge kosten verbonden. U betaalt het lokale tarief.

  MAAK BEZWAAR

  Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Uitkering Advocaat is een landelijk netwerk. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf: 088 - 629 00 61.

   Voeg eventueel relevante documenten toe.